Bolagsåtervinning

Introduktion

Bolagsåtervinning är ett innovativt och kostnadseffektivt alternativ till den traditionella likvidationsprocessen för företag. Precis som återvinning av plast handlar bolagsåtervinning om att, i de fall det är möjligt, ge nytt liv åt något som annars skulle kasseras. Vårt mål är att erbjuda en förenklad och snabb process för den som ska avveckla sitt bolag, samtidigt som vi eliminerar stora delar av kostnaderna och långa handläggningstider som uppstår med traditionella metoder.

Vad är Bolagsåtervinning?

Bolagsåtervinning är en tjänst utformad för företag som vill avsluta sin verksamhet på ett effektivt och smidigt sätt. Istället för att gå igenom en komplicerad och kostsam likvidationsprocess erbjuder vi en enkel lösning där bolaget överförs och återvinns på ett transparent sätt.

Trygghetsgaranti

För att säkerställa att bolagen vi förmedlar hamnar i händerna på personer med goda avsikter och ett gott förflutet genomför vi omfattande kontroller. Dessa innefattar bland annat:

  • Bakgrundskontroller av beställaren och den nya styrelsen.
  • Kreditupplysningar för att bedöma den ekonomiska situationen.
  • Granskning av aktiva och historiska bolagsengagemang för att identifiera eventuella avvikande beteenden eller tidigare konkurser.

Efter överlåtelsen övervakar vi bolagets framtida händelser i minst 12 månader för att bli notifierade vid minsta bolagsändring eller om bolaget skulle hamna i ekonomiska svårigheter.

Aktiebolag med betalningsanmärkning kvalificerar sig inte för Bolagsåtervinning.

Vår Process

Initial kontakt
Efter att en ny förfrågan inkommer återkopplar vi inom kort med utökad information om hur tjänsten fungerar, våra kontaktuppgifter och efterfrågar även det underlag som vi behöver för att hantera ärendet.

Utvärdering
Med lång erfarenhet och ett automatiserat arbetsflöde kan vi på kort tid genomföra en grundlig utvärdering av bolaget för att säkerställa att det uppfyller våra kriterier för återvinning.

Genomförande
Efter att ha godkänt bolaget, påbörjar vi genomförandeprocessen. Detta innebär att alla nödvändiga dokument och digitala avtal skapas och kan därefter smidigt signeras med BankID.

Avslutning
Efter signering är större delen av kundens insats färdig och vi ansvarar och hanterar nu det avslutande pappersarbetet. Kunden behöver tills vidare inte tänka på ytterligare åtgärder.

Varför välja bolagsåtervinning?

Vi vet att det finns aktörer på marknaden som erbjuder tjänster för t.ex. likvidation och otydliga former av snabbavveckling men som i vissa fall förmedlar bolaget till högstbjudande, helt utan bakgrundskontroller.

Men med Bolagsåtervinning är processen tydlig och transparent. Vårt namn säger allt – vi återvinner bolag. Man kan se det som att bolaget i sig finansierar de kostnader som kan uppstå vid en avveckling, medan våra kunder erbjuds ett fast lågt pris, utan risk för överraskningar.

Med experter från NordKYC och externa jurister bakom oss säkerställer vi att allt görs på ett korrekt sätt och följer de lagar och regler som ställs. Tack vare allt detta ingår alltid vår trygghetsgaranti utan extra kostnad.

Beställ utan kostnad!

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Länsbolag Logo

Undvik en likvidation. Beställ din offert idag.

Vi ser gärna över era alternativ och vilka möjligheter som finns för att undvika en likvidation. Alltid med fastpris och prisgaranti.

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Återvinning - Fylld med fördelar

  • Kostnadseffektivt: Traditionella likvidationsprocesser kan vara dyra och långdragna. Bolagsåtervinning erbjuder ett prisvärt alternativ som sparar pengar för våra kunder.
  • Ingen fördröjning: Genom att undvika byråkratiska hinder kan vi säkerställa att processen går snabbt och smidigt, vilket innebär att kunden slipper lång väntetid.
  • Innovativt tillvägagångssätt: Vi erbjuder en modern lösning på ett gammalt problem. Bolagsåtervinning är ett nytt sätt att tänka på företagets livscykel och hur det kan avslutas.
  • Förenklad process: Genom att välja bolagsåtervinning undviker våra kunder långdragna handläggningstider, samtidigt som den avgående parten slipper större delen av de kostnader och det administrativa arbete en traditionell avveckling kräver.

Frågor & Svar

FAQ

För specifika frågor relaterade till våra tjänster, kontakta gärna oss direkt eller besök sida för respektive tjänst. 

Hur lång tid tar det?

Processen för bolagsåtervinning är betydligt snabbare än traditionella metoder. Tack vare vårt automatiserade arbetsflöde och effektiva processer kan den avvecklande partens del vanligtvis genomföras redan inom ett par dagar.

Vad kostar det?

Ordinarie kostnad för själva återvinningen är 4 995 kr. Detta inkluderar även Bolagsverkets avgifter. totaltkostnaden kan varieraa något beroende på bolagets specifika förhållanden. Vi erbjuder ett fast lågt pris, utan risk för överraskningar. Kontakta oss för en exakt prisuppgift baserad på ditt bolags unika situation.

Hur gör man med skulder?

<p>Om ditt bolag har skulder eller anmärkningar, kommer det tyvärr inte kvalificera sig för bolagsåtervinning. Vi genomför en grundlig utvärdering för att säkerställa att alla bolag vi förmedlar är ekonomiskt stabila och fria från juridiska problem.</p>

Bolagsåtervinning är det smarta valet för företag som vill avsluta sin verksamhet snabbt, kostnadseffektivt och utan krångel. Vår innovativa tjänst garanterar en smidig process utan fördröjning och säkerställer att våra kunder får precis det de behöver – en korrekt och effektiv avveckling av sitt bolag, utan pappersarbete eller oväntade kostnader. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur bolagsåtervinning kan hjälpa dig att avsluta ditt företag på bästa möjliga sätt.

Fastpris fr. 4 995 kr!

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Offert för Avveckling.

Funderar du på att avveckla ditt aktiebolag? Använd formuläret för att kostnadsfritt få en offert skräddarsydd för just ditt bolag. Vi hanterar din förfrågan omgående och du förbinder dig inte till något. 

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Fråga oss!

Ta hjälp av en expert!

Har du frågor eller behöver hjälp med ditt bolagsärende? Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 046 – 590 32 42, vardagar 08:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig framåt.

Aktivt ärende? Logga in