Om Länsbolag

Länsbolag är ett av branschens senaste, men mest effektiva & nytänkande tillskott. 

Om oss

Idén om hur Länsbolag grundades kom ur hur bolagsförmedlare borde arbeta: enkelt, tydligt, säkert, tryggt, kundfokus med öppenhet och såklart med god kunskap. Grundidén var att vi ville ta fram en affärsmodell som skulle gynna kunder, företag, partners och medarbetare.

Länsbolag grundades av Ioannis Solberg i slutet av 2020 och 2021 var ett uppstartsår. 2022 satsar vi fullt med nya personer i teamet och ett nyöppnat kontor i Västra Hamnen, Malmö. Flera personer har anslutit och de har gedigen erfarenhet inom olika områden.

Vårt uppdrag är att hjälpa människor att starta eller avveckla sitt bolag på ett enkelt och smidigt sätt. Målet är att leverera dessa tjänster på det mest trygga och säkra sättet i branschen. Vi har egna utvecklade digitala lösningar som gör affären enklare än någonsin. Vi är snabba, flexibla och ser fram emot att få jobba ihop med våra kunder och Partners.

Nytänkande

Långsiktiga

Kundfokuserade

Varför startades Länsbolag?

Länsbolag startades för att det fanns stora brister hos en del bolagsförmedlare på marknaden. Otydlighet mot kunderna, inget kundfokus, brister i hantering utan klara incitament för partners. Vi vill binda ihop alla delarna så att kunden på ett enkelt sätt kan få hjälp med alla tjänster på ett ställe. Därför jobbar vi med Partners, som är bäst på sitt område. Vi kan erbjuda deras tjänster till våra kunder och de kan erbjuda våra tjänster till sina kunder. Vi såg en möjlighet att bygga verksamheten på ett nytt sätt, som skulle gynna sättet att göra affärer mellan företag, kunder och partners – att skapa en win-win för alla.  

Vi ville bygga upp en plattform och ha ett tjänsteutbud som skulle få alla kunder att gilla våra tjänster, men också att vi skulle leverera kvalitativa tjänster.  Vi visste att med en hög prestationsnivå, med ett nytänkande, med kunskap och med ett långsiktigt samarbete med våra partners,  så kommer vi kunna tillföra marknaden med det som idag saknas – one-stop-service!  

Våra tjänster

reshot-icon-shopping-bag-Y74JEMKTF9

Lagerbolag

Köp ett nytt registrerat bolag som inte varit verksamt tidigare och starta din företagardröm. Vi hjälper dig med ansökan om F-skatt, moms och ev. arbetsgivare, så du snabbt kommer i gång.

reshot-icon-biodegradable-material-4Q2NA3HLVT

Historikbolag

Köp ett färdigt bolag som varit verksamt tidigare och starta din företagardröm. Allt är klart med F-skatt och moms, så du kommer i gång direkt. Vi hjälper dig hela vägen. 

reshot-icon-recycling-WRG8MN64P5

Snabbavveckling

Vill du snabbt avsluta ditt bolag så snabbavveckla ditt bolag hos oss, som vi förmedlar vidare som historikbolag. Vi tar över allt ansvar på 3-5 dagar och du kan ägna din tid åt annat.

reshot-icon-document-restore-QMT4BW2DXG

Likvidation

Vill du avsluta ditt bolag utan att vi förmedlar det vidare som historikbolag, så hjälper vi dig. Vår mycket kunniga Juristbyrå, och partner, är experter på att likvidera bolag. Du är i trygga händer.

reshot-icon-plant-conservation-5L2KXWUAF9

Företags-rådgivning

Det finns många steg och frågor hur man startar och driver ett företag till succé. Vår partner NyföretagarCentrum är experter som hjälper dig hela vägen.

reshot-icon-loan-calculator-UCA9KZ7HR6

Redovisning

Vi samarbetar med redovisningsbyråer över hela landet. Du får professionell hjälp och expertis inom redovisning.

Vi är
Nytänkande.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och vill vara med hela vägen tillsammans med våra kunder och partners, som bygger på förtroende och transparens. Tillsammans är vi starka!

Vi är
Långsiktiga.

Hela tanken bakom vårt affärsupplägg är att vi ska ge den absolut högsta servicen till kunden, med de mest kvalificerade tjänsterna, med utgångspunkt från kunden behov. För att lösa det här samarbetar vi med Partners som är bäst inom sina områden.

Vi är
Kundfokuserade.

Vi drivs av att utmana gamla strukturer och vill erbjuda en helhetslösning till våra kunder genom One-stop service. Med ett proaktivt arbetssätt strävar vi för en ”Start till succé” med våra kunder i fokus.

Teamet bakom Länsbolag

Medarbetare Nehad Bari

Nehad Bari

Avveckling & Ekonomi
079 - 302 32 42
nehad@lansbolag.se

Ioannis Solberg

Ioannis Solberg

Verkställande direktör
046-590 32 42
info@lansbolag.se

Oliver Mugosa

Bolagsförmedlare & Partneransvarig
079-303 32 42
oliver@lansbolag.se

[text* namn] [tel telefonnummer] [email* epost] [file fil filetypes:pdf limit:2048kb]

  • 1.
   Start
  • 2.
   Avslut
  Start
  Har du frågor? Skriv till oss i chatten eller maila info@lansbolag.se

  Vi använder sk. cookies för att du som besökare lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

  Länsbolags logo
  ;jQuery(document).ready(function($) { // Öppna popupen när "Börja" -knappen klickas på $('.borja-knapp').click(function() { // Visa popupen $('.din-popup-klass').show(); // Stoppa standardbeteendet för knappen (förhindra sidomladdning) return false; }); }); ;