Om oss på Länsbolag

Med våra digitala helhetslösningar och 100% kundnöjdhet har vi på kort tid blivit en av Sveriges ledande bolagsförmedlare.  Här kan du bland annat läsa om vår historia och vision. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vi finns hos TrustPilot

Om oss

Vår historia

Idén om hur Länsbolag grundades kom ur hur bolagsförmedlare borde arbeta: enkelt, tydligt, säkert, tryggt, kundfokus med öppenhet och såklart med god kunskap. Grundidén var att vi ville ta fram en affärsmodell som skulle gynna kunder, företag, partners och medarbetare.

Länsbolag grundades av Ioannis Solberg i slutet av 2020 och 2021 var ett uppstartsår. 2022 satsar vi fullt med nya personer i teamet och ett nyöppnat kontor i Västra Hamnen, Malmö. Flera personer har anslutit och de har gedigen erfarenhet inom olika områden.

Vårt uppdrag är att hjälpa människor att starta eller avveckla sitt bolag på ett enkelt och smidigt sätt. Målet är att leverera dessa tjänster på det mest trygga och säkra sättet i branschen. Vi har egna utvecklade digitala lösningar som gör affären enklare än någonsin. Vi är snabba, flexibla och ser fram emot att få jobba ihop med våra kunder och Partners.

Länsbolag är
Nytänkande.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och vill vara med hela vägen tillsammans med våra kunder och partners, som bygger på förtroende och transparens. Tillsammans är vi starka!

Om oss

Vårt uppdrag

Länsbolag startades för att det fanns stora brister hos en del bolagsförmedlare på marknaden. Otydlighet mot kunderna, inget kundfokus, brister i hantering utan klara incitament för partners. 

Vi vill binda ihop alla delarna så att kunden på ett enkelt sätt kan få hjälp med alla tjänster på ett ställe. Vi söker löpande nya samarbetspartners , som är bäst på sitt område. över hela landet.

Detta möjliggör att vi kan erbjuda ännu bättre helhetslösningar till våra kunder, och de till sina. 

Vi såg en möjlighet att bygga verksamheten på ett nytt sätt, som skulle gynna sättet att göra affärer mellan företag, kunder och partners – att skapa en win-win för alla.  

Vi ville bygga upp en plattform och ha ett tjänsteutbud som skulle få alla kunder att gilla våra tjänster, men också att vi skulle leverera kvalitativa tjänster. Med en hög prestationsnivå, med ett nytänkande, med kunskap och med ett långsiktigt samarbete med våra partners,  så kommer vi kunna tillföra marknaden med det som idag saknas – one-stop-service!  

Länsbolag är
Långsiktiga.

Tanken bakom vårt affärsupplägg är att vi ska ge den absolut högsta servicen till kunden, med de mest kvalificerade tjänsterna, med utgångspunkt från kunden behov. För att lösa det här samarbetar vi med Partners som är bäst inom sina områden.

Partner

Länsbolag som samarbetspartner.

Vi strävar alltid efter att skapa mervärde för våra kunder – och genom att samarbeta med oss kan ni vara säkra på att ni har valt en pålitlig och kompetent partner. Vårt partnerskap ger er tillgång till en bredare kunskapsbas och erfarenhet, vilket resulterar i högre kvalitet och service för era kunder. 

Länsbolag är
Kundfokuserade.

Vi drivs av att utmana gamla strukturer och vill erbjuda en helhetslösning till våra kunder genom One-stop service. Med ett proaktivt arbetssätt strävar vi för en ”Start till succé” med våra kunder i fokus.

Fastpris fr. 4 995 kr!

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Offert för Avveckling.

Funderar du på att avveckla ditt aktiebolag? Använd formuläret för att kostnadsfritt få en offert skräddarsydd för just ditt bolag. Vi hanterar din förfrågan omgående och du förbinder dig inte till något. 

Behöver du hjälp?

Ring 046-590 32 42

Fråga oss!

Ta hjälp av en expert!

Har du frågor eller behöver hjälp med ditt bolagsärende? Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 046 – 590 32 42, vardagar 08:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig framåt.

Aktivt ärende? Logga in