Avveckla Aktiebolag.

Genom våra digitala tjänster så är det enklare än någonsin att avveckla aktiebolag online. Snabbavveckling från 2490 kronor.

Snabbavveckling

En populärt metod för att avveckla sitt aktiebolag är vår snabbavveckling. Du får omgående ut ditt kapital och blir friskriven från fortsatt ansvar. Från 3495 kr.

3-5 arbetsdagar.

Likvidation

En likvidation innebär att ett aktiebolag upphör helt att existera efter det att skulderna betalats och eventuellt överskott fördelats mellan aktieägarna. 

8-12 månader.

Konkurs

En konkurs sker oftast när ett bolag inte längre kan betala sina skulder. Målet är att fördela tillgångarna rättvist och försöka betala tillbaka kreditorerna.

"Kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet, oavsett storlek på affären"

Hur avvecklar man ett aktiebolag?

Att avveckla ett aktiebolag är en process som kan vara tids- och kostnadskrävande. Det finns flera olika metoder för avveckling, varav några av de vanligaste är snabbavveckling, likvidation eller konkurs.

En snabbavveckling är oftast klar inom några dagar, medan en likvidation kan ta mellan 6-9 månader att genomföra. Vid en likvidation säljs bolagets tillgångar och pengarna fördelas mellan aktieägarna efter att skulder och övriga kostnader har betalats. 

Efter avslutad likvidation är bolaget upplöst och kan inte längre bedriva någon verksamhet. Det raderas från bolagsregistret och ses inte längre som en juridisk person.

En snabbavveckling passar de flesta aktiebolag. I samband med överlåtelsen blir du friskriven från fortsatt ansvar och du får betalt inom ett par dagar.

För en trygg affär.

Avveckla Aktiebolag med Länsbolag.

Avveckla Aktiebolag

Professionell hjälp.

Vår gedigna erfarenhet ger dig tillgång till professionell hjälp och vi tillämpar best practice och är flexibla i samarbetet med våra kunder och partners. Hos Länsbolag kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig på ett professionellt sätt.

Kundfokus.

Vi sätter alltid fokus på dig som kund och ser till att du känner dig sedd och hörd genom hela processen. Vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad avveckling och vi finns alltid där för att stötta dig.

Lång erfarenhet.

Med över sex års erfarenhet i branschen har teamet på Länsbolag avvecklat mer än 1500 bolag och förmedlat över 1000 bolag. Vi har byggt upp en gedigen erfarenhet och ett starkt förtroende hos våra kunder genom att leverera högkvalitativ service.

Trygghet och säkerhet.

Vi på Länsbolag prioriterar alltid trygghet och säkerhet för våra kunder och partners. Vår arbetsmodell garanterar trygga affärer och skapar en pålitlig avvecklingsprocess. Du kan lita på att vi tar ansvar för dina behov och för en trygg affär.

Trustpilot Länsbolag
Magnus Backstig
Väldigt bra samarbetspartner
Läs mer
Väldigt bra samarbetspartner, för oss som redovisningsbyrå. Snabb, korrekt och vänligt bemötande hela tiden.
Kronan
Jag köpte ett bolag till mina klienter
Läs mer
Jag köpte ett bolag till mina klienter via Länsbolag, allting gick enkelt, smidigt och jag fick jättebra service. Rekommenderas starkt!
Johan
Jag är jättenöjd med Länsbolags service
Läs mer
Jag är jättenöjd med Länsbolags hantering av mitt aktiebolag från första bemötandet. Betalningen var enkel, smidig och jag rekommenderar det här företaget till alla som snabbt vill avveckla sitt bolag.
Νικολάι Κράστεβ
Dessa människor är proffs
Läs mer
Dessa människor är proffs, verkligen snälla och hjälpsamma
Dennis Sahlström
Mycket bra och smidigt
Läs mer
Mycket bra och smidigt. Kan varmt rekommendera 🙂
John Hadenius
Allt gick snabbt och smidigt.
Läs mer
Föregående
Nästa
[text* namn] [tel telefonnummer] [email* epost] [file fil filetypes:pdf limit:2048kb]

  • 1.
   Start
  • 2.
   Avslut
  Start
  Har du frågor? Skriv till oss i chatten eller maila info@lansbolag.se

  Vi använder sk. cookies för att du som besökare lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

  Länsbolags logo
  ;jQuery(document).ready(function($) { // Öppna popupen när "Börja" -knappen klickas på $('.borja-knapp').click(function() { // Visa popupen $('.din-popup-klass').show(); // Stoppa standardbeteendet för knappen (förhindra sidomladdning) return false; }); }); ;