Samarbeta med oss. Bli vår Partner .

Bli del av ett nätverk som inte bara erbjuder dig nya möjligheter till inkomst, utan även skapar en bättre kundupplevelse genom samarbete och gemenskap. Tillsammans kan vi göra mer för våra kunder.

Vi finns hos TrustPilot

Fördelar & Möjligheter.

Vi förstår att er bransch kan behöva hantera allt från avveckling till uppstart av bolag. Även om ni inte tillhandahåller dessa tjänster, står vi beredda att stödja er och era kunder genom dessa processer. Med vår expertis och resurser underlättar vi både avveckling och uppstart av bolag, så att vi tillsammans kan erbjuda högkvalitativa och personligt anpassade lösningar.

"Med oss som partner kan ni erbjuda era kunder en trygg & bekväm one-stop-service"

Varför samarbeta med Länsbolag?

Att samarbeta med oss är mer än bara en affärsmöjlighet; det är en investering i förtroende, trovärdighet och framtid. Vi representerar stabilitet och långsiktighet på marknaden, något som förstärker både er och vår position. Tillsammans kan vi bygga en starkare närvaro, öppna dörrar till nya inkomstkällor och ett bredare nätverk, samtidigt som vi alltid strävar efter innovation och skapar mervärde för våra kunder.

Gemensam tillväxt

Vi tror på framgång genom samarbete. Vi strävar efter att nå gemensam tillväxt och skapa större värde för slutkund.

Konkurrenskraftiga ersättningar

Framgång är bäst när den delas genom samarbeten. Därför erbjuder vi generösa ersättningar till våra partners.

Flexibla samarbetsmodeller

Vi är öppna för olika samarbetsmodeller och kan skräddarsy dessa efter era behov och önskemål.

Mer till kund.

Som vår samarbetspartner erbjuder ni kunderna bekvämligheten av en effektiv one-stop-service. Istället för att söka stöd från olika parter kan kunden få all hjälp de behöver genom ett och samma samarbete. Detta sparar både tid och ansträngning och ger en smidig och integrerad upplevelse. Ni som partner blir en nyckelförmedlare som ger kunden större bekvämlighet och trygghet i deras affärsbeslut.