Vit Logo Länsbolag

Lagerbolag.

Ett lagerbolag är ett vanligt aktiebolag utan tidigare verksamhet. Bolaget är bildat i förväg så att du som kund inte ska påverkas av Bolagsverkets handläggningstider. Pris: 9495 kr

Allt ingår!

Vad är ett Lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett nyregistrerat aktiebolag som inte tidigare bedrivit någon verksamhet. Syftet med bolaget är att förmedla det vidare till den som snabbt vill starta upp verksamheten. 

Lagerbolag registreras och tillhandahålls av ombud, som är godkända av Bolagsverket. Lagerbolagen bildas i en serie med flera bolag, men med olika namn.

Länsbolag är ett godkänt ombud och våra bolag registreras som ”Länsstart 001 AB, Länsstart 002 AB” osv. Lagerbolagen är redo att levereras och vi hjälper dig med bland annat ansökan om F-skatt och moms vid behov.

Så här går det till.

Alla våra avtal är digitala och signeras med mobilt BankID 

1. Beställ ditt lagerbolag.

Fyll i formuläret för beställning av lagerbolag. Vi handlägger inom kort intresseanmälan och kontrollerar uppgifterna.

2. Avtal och signering.

När uppgifterna och den nya styrelsen är kontrollerade och godkända skickar vi snabbt ut ett digitalt avtal som signeras med BankID.

3. Ändringsanmälan.

Efter signeringen betalar du bolaget. Vi färdigställer nu ändringsanmälan och skickar till Bolagsverket. 

Färdigt ✓
Vad ingår?

Enkel process. Steg för steg.

Alla våra avtal är digitala och signeras med mobilt BankID 

Steg 1.

Beställ ditt Lagerbolag.

Fyll i formuläret för beställning av lagerbolag. Vi handlägger inom kort intresseanmälan och kontrollerar uppgifterna.

Steg 2.

Avtal och signering.

När uppgifterna och den nya styrelsen är kontrollerade och godkända skickar vi snabbt ut ett digitalt avtal som signeras med BankID.

Steg 3.

Ändringsanmälan.

Efter signeringen betalar du bolaget. Vi färdigställer nu ändringsanmälan och skickar till Bolagsverket. Klart!

Lagerbolag Administration

Administration

Bolaget finns redan registrerat hos Bolagsverket. Vi sköter ändringsanmälan och eventuella kompletteringar. Administrationen som krävs från dig är därför minimal. 

Lagerbolag redo för leverans

Snabb leverans.

Då ditt aktiebolag redan har tilldelats ett organisationsnummer undviker du Bolagsverkets långa handläggningstider som medföljer en nyregistrering.

Fri Rådgivning

Rådgivning

Vid beställning tilldelas du en personlig handläggare hos oss som sköter all kontakt med Bolagsverket och som du kan kontakta med frågor och funderingar du har.

Varför anlita oss?

Med gedigen erfarenhet och kompetens i vårt team har vi förmedlat hundratals bolag genom åren. Vi har skapat ett förtroende bland våra kunder och partners. Vi ger dig en professionell handläggning och garanterar dig en trygg, säker och smidig process.

Vi är med dig genom hela processen och skapar de bästa förutsättningarna för en lyckat affär.  

Frågor och svar.

Att köpa ett lagerbolag är det samma som att registrera ett vanligt aktiebolag. Den stora skillnaden är att du kan komma igång direkt, då bolaget redan är bildat och har tilldelats ett org. nummer.

Samtliga personer i styrelsen ska signera avtalen med mobil bankID. 

Bolagsverkets avgifter är inkluderade i slutpriset. Ärenden som lämnas in till Bolagsverket kan följas på: https://sokarende.bolagsverket.se/soka/?soka 

Du kommer att få ett registreringsbevis via mail från Bolagsverket när handläggningen är slutförd. I normala fall tar handläggningen 2 – 4 veckor.

Länsbolag skickar in ändringsanmälan (ändring av företagsadress, styrelse, företagsnamn etc.) till Bolagsverket efter affären är slutförd och betalningen är gjord. 

Samtliga dokument kan signeras säkert med mobilt BankID.

Självklart. Du får kvittens efter signering och betalningen är registrerad. Samt från Bolagsverket när ärendet är inskickat. 

Betalning för våra tjänster sker till: bankgiro, swish eller kontoöverföring. Vi tar inte emot kontanter eller utländsk valuta. 

Kontakta oss.

Har du vidare frågor angående våra Lagerbolag är du välkommen att kontakta oss via telefon och epost.

reshot-icon-administrative-law-AJMK7PGN9R

Juridik & inkasso

reshot-icon-plant-conservation-5L2KXWUAF9

Företagsrådgivning

Lagerbolag Administration

Våra partners-tjänster

Kontakt

[text* namn] [tel telefonnummer] [email* epost] [file fil filetypes:pdf limit:2048kb]

  • 1.
   Start
  • 2.
   Avslut
  Start
  Har du frågor? Skriv till oss i chatten eller maila info@lansbolag.se

  Vi använder sk. cookies för att du som besökare lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

  Länsbolags logo