Vi hjälper dig från start till succé!

Det är småföretagandet som får Sverige att rulla och det gillar verkligen vi. 

Att starta ett eget aktiebolag är en stor händelse som kan bli en game-changer i livet. Det börjar med en riktigt bra affärsidé och sedan vill man snabbt komma i gång. Man har fokus på sin idé och tänker inte på allt det ”andra” som måste till för att kunna driva sitt företag på bästa sätt.   

Vi på Länsbolag och våra Partners har ett helt nytt koncept i branschen, för vi vet vad som krävs för att lyckas. 

Vi vill att DU, som ny småföretagare, ska fokusera på din affär, så hjälper vi dig med resten! Våra Partners är top-notch inom sitt område och vi är här tillsammans för att ge dig de bästa förutsättningarna Från Start till Succé! 

Allt börjar med att vi, Länsbolag, hjälper till att starta ditt aktiebolag, Och vi har ett färdigt bolag på lager. Du väljer ett bra och unikt namn. Vi löser så att bolaget får F-skatt och moms. Ready-t

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig


Länsbolag behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Våra sekretesskydd och vårt engagemang för att skydda din integritet finns i vår sekretesspolicy.


[text* namn] [tel telefonnummer] [email* epost] [file fil filetypes:pdf limit:2048kb]

  • 1.
   Start
  • 2.
   Avslut
  Start
  Har du frågor? Skriv till oss i chatten eller maila info@lansbolag.se

  Vi använder sk. cookies för att du som besökare lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

  Länsbolags logo
  ;jQuery(document).ready(function($) { // Öppna popupen när "Börja" -knappen klickas på $('.borja-knapp').click(function() { // Visa popupen $('.din-popup-klass').show(); // Stoppa standardbeteendet för knappen (förhindra sidomladdning) return false; }); }); ;